Rezidans Kompleksi (Otel Dairesi)

Noor Oftalmoloji Hastanesi Tahran-İran, uluslararası hastalarının rahatı ve iyiliği için, hastanenin yakınındaki otel dairelerinde kalmalarını mümkün kıldı. Bu dairelerin en önemli avantajlarından biri, hastanın Tahran Noor Oftalmoloji Hastanesi'ne yakın olması ve tedavi ve bakıma ihtiyaç duydukları günün herhangi bir saatinde üç dakikadan daha kısa bir sürede Tahran-İran Noor Oftalmik Hastanesine ulaşmasıdır.
Bu avantajın yanı sıra, bu apart otel, ücretsiz yüksek hızlı internet, birinci sınıf olanaklar, üç yatak odalı daireler ve hastanın ve ailesinin ve refakatçilerinin ihtiyaç duyduğu tüm olanaklar dahil olmak üzere gezginler için gerekli tüm olanaklara ve konaklama olanaklarına sahiptir. Konuklar bu otelde konforlu ve güvenli bir konaklamanın tadını çıkarabilirler. Ayrıca, maliyet açısından, otel konaklama gezginler için oldukça uygun ve diğer oteller ve konaklama merkezlerinden daha uygun olacaktır.
Yabancı hastalar WattsApp +989120994170   'dan telefonla gelmeden önce bir apartman birimi için rezervasyon yaptırabilir. Bu birimlerin birbirinden tamamen ayrı ve ayrı olduğu düşünülür, böylece hastalar ve arkadaşları Tahran'da daha fazla zaman geçirebilir.
Ücretsiz gidiş ve geliş servisi
Noor Oftalmoloji Hastanesi Tahran-İran, hastaları ve ailelerini daha da kolaylaştırmak için havaalanından otele ve yurtdışından ücretsiz uluslararası gidiş-dönüş hizmeti sunmaktadır. Bu hizmette hasta ve refakatçileri havaalanından otele, sonra da Nour Hospital'a transfer edilecek ve tedavinin bitiminden sonra modern taksilerle İran'da kalacak ve deneyimli şoförlerimiz havaalanına geri dönecek. Uluslararası Hasta Kabul Hizmetleri hakkında daha fazla bilgi için Uluslararası Hastaların IPD sayfasını ziyaret edin veya + 982182401645 numaralı telefonu arayın.